Lattian, katon ja seinän timanttisahausta

Ota yhteyttä

Käänny Greental Oy:n puoleen, kun tarvitset lattian, katon tai seinän timanttisahausta. Otamme mielellämme vastaan niin pienet kuin suuremmatkin timanttisahaustyöt. Palvelualueeseemme kuuluu koko Suomi. Timanttisahausta teemme kaikkiin koviin materiaaleihin, kuten betoniin, kallioon ja tiileen. Meillä on laaja kokemus erilaisten materiaalien timanttisahauksesta, joten voit luottaa sujuvaan työskentelyymme. Olemme toteuttaneet esimerkiksi vanhoihin rakennuksiin uusien hissikuilujen ja oviaukkojen vaatimat sahaustyöt.

 

Laadukkaisiin palveluihimme kuuluu myös timanttiporaus sekä käsin tehtävät purkutyöt ja betonilattioiden hionta. Tarjoamme palveluitamme rakennus- ja purkuliikkeille sekä yksityisasiakkaille kilpailukykyiseen hintaan. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Haluamme pysyä kehityksen kärjessä

Työntekijämme ovat koulutettuja ja kokeneita alan ammattilaisia, jotka hoitavat niin timanttisahaukset kuin -porauksetkin varmasti ja osaavasti. Panostamme jatkuvasti myös heidän tietotaitonsa kehittämiseen ja kouluttamiseen. Seuraamme alan kehitystä, sen uusimpia virtauksia sekä työvälineistön ja -menetelmien kehittymistä. Näin yrityksemme pysyy kehityksen kärjessä ja pystyy tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle korkeatasoista palvelua. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää.

Yhteystietomme löydät täältä

Timanttisahaus

Sahaamme tarvitsemasi aukot mittatarkasti ja äärimmäistä huolellisuutta noudattaen.

Käytössämme on myös tasokas seinäsaha, joka kulkee kiskoilla. Kalustollamme pystyy suorittamaan sahaustyöt aina 75 cm:iin asti.

Mikäli tarvitset esimerkiksi betonirakenteiden tai muiden kovarakenteisten elementtien irrottamista tai oikaisua, timanttisahauksella pystymme hoitamaan hommat kätevästi. Kun tilaat timanttisahaustyöt meiltä, voit luottaa onnistuneeseen ja sujuvaan työskentelyyn.

Pyydä tarjous timanttisahauksesta

AVOIMET TYÖPAIKAT: 

Etsimme joukkoomme ammattitaitoisia timanttiporareita sekä purkutyöntekijöitä! Ota yhteyttä, ja kerro itsestäsi lisää!