Käsin tehtävät purkutyöt kustannustehokkaasti

Ota yhteyttä
Greental Oy:n monipuoliseen ja laadukkaaseen tarjontaan kuuluu käsin tehtävät purkutyöt koko Suomen alueella. Käytössämme on purkurobotti, jota käyttäen työskentely sujuu ripeästi ja kustannustehokkaasti. Toteutamme purkutyöt toiveidesi mukaan urakka- tai tuntiperusteisesti. Palvelumme on aina joustavaa. Olemme purkaneet niin 1 m²:n wc:n kuin 10 000 m²:n kohteenkin. Olemme purkaneet niin pieniä kuin suurempiakin kohteita.
Teemme myös mittatarkkaanttisahausta ja sekä huolellista betonilattian hiontaa Ota yhteyttä ja kerro meille, miten voimme palvella sinua!

Meillä on laaja kokemus erilaisista purkutöistä

Tarvitsetko ripeästi työskentelevän ammattilaisen apua purkutöihin? Odottaako julkisivu tai rakennuksen sisäpuoli purkamista? Meiltä voit tilata kätevästi tarvitsemasi purkutyöt. Kun teemme sisäpuolisia purkutöitä, puramme oikeaoppisia työmenetelmiä käyttäen niin pintamateriaaleja kuin seiniäkin. Julkisivujen purkutyöt vaativat huolellista suunnittelua ja täsmällisyyttä. Isojen kattojen ja seinien purkaminen edellyttää myös lähiympäristön huomioimista. Meillä on kokemusta mitä erilaisimmista purkutöistä, joten voit luottaa rautaiseen ammattitaitoomme. Työskentelemme aina luotettavasti ja vastuullisesti, purkutöitä koskevia säädöksiä tarkasti noudattaen. Suunnittelemme ja toteutamme purkutyöt kokonaisvaltaisesti eli hoidamme kaiken aina alusta loppuun asti.

Palveluihimme kuuluu myös piikkaustyöt

Etsitkö osaavaa piikkaustöiden tekijää? Meiltä saat myös ammattitaidolla toteutetut piikkaustyöt tarpeidesi mukaan. Tutustumme työmme kohteeseen aina huolella ja valitsemme työvälineistön kohteen vaatimukset huomioiden. Piikkaustöihimme kuuluu mm.:Teemme muun muassa:
betoni-, tiili- ja kiviseinien piikkauksen
laattojen poiston
rappauksen poiston
IV-kanavia ja kaapeleita varten tehtävät läpiviennit tiileen ja muihin koviin materiaaleihin.
Teemme kaikki piikkaustyöt turvallisesti ja sovitussa aikataulussa pysyen. Kun tilaat piikkaustyöt kokeneelta ammattilaiselta, säästät paljon aikaa ja vaivaa. Ennen kaikkea voit olla varma onnistuneesta lopputuloksesta.
Kysy lisää piikkaustyöstä

AVOIMET TYÖPAIKAT:

Etsimme tiimiimme lisää ammattitaitoisia timanttiporareita ja purkutyöntekijöitä!
‍Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi lisää!

Greental Oy tekee käsin tehtävät purkutyöt oikeaoppisesti ja turvallisesti.

Ota yhteyttä