Teemme betonilattioiden hiontaa

Soita ja kysy lisää
Greental Oy tekee betonilattian hiontaa sekä timanttiporausta ja -sahaustakoko Suomen alueella. Meiltä voit tilata myös purkutyöt. Palvelemme rakennus- ja purkuliikkeitä sekä yksityisasiakkaita. Palvelumme on aina asiantuntevaa ja asiakasystävällistä. Kysy lisää hionnasta, esimerkiksi lattia-, seinä- ja kattopintojen hionnasta!

Mihin betonilattian hiontaa tarvitaan?

Jos betonilattiassa on esimerkiksi sementtiliimaa tai jotakin muuta epätasaisuutta, saamme sen helposti puhtaaksi hiomalla. Kun betonilattia on oikeaoppisesti hiottu, matto ja kaikki muutkin materiaalit pysyvät siinä kestävämmin.Käytössämme on monipuolinen ja tehokas hiomakalusto, joka sopii erilaisiin hiontoihin. Hiontatavan valitsemme tutustuttuamme betonilattian kuntoon ja aikaisemmin tehtyihin pintakäsittelymenetelmiin.Työskentelemme usein myös haastavissa kohteissa. Kattavaa kalustoamme käyttäen pystymme tekemään betonilattian hiontaa myös esimerkiksi ahtaissa paikoissa.
Pyydä tarjous!

Panosta kestävään lattiaan

Etsitkö kestävää lattiamateriaalia? Betonista on viime vuosina tullut yksi suosituimmista lattiamateriaaleista juuri kestävyytensä ansiosta. Kysy lisää betonilattian hionnasta ja muista palveluistamme! Tarjoamme korkeaa laatua kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä

Kustannustehokkaat ratkaisut ja nopea palvelu

Palvelua nopeallakin aikataululla

Voit saada meiltä betonilattian hionnat lyhyelläkin varoitusajalla. Palvelemme aina nopealla aikataululla.

Kustannustehokkaat ratkaisut

Ajattelemme aina asiakkaan etua. Siksi haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme mitä parhaimpia ja kustannustehokkaimpia ratkaisuja.

Laaja ammattitaito

Meillä on laaja ammattitaito ja pitkä työkokemus. Otamme mielellämme vastaan myös haasteelliset työtehtävät.

AVOIMET TYÖPAIKAT:

Etsimme tiimiimme lisää ammattitaitoisia timanttiporareita ja purkutyöntekijöitä!
‍Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi lisää!

Tarvitsetko tekijää betonilattian hionnalle? Greental Oy palvelee kaikkialla Suomessa.

Ota yhteyttä